CARA JADI AHLI SHAKLEE DAN KELEBIHAN JADI AHLI

8:36 PM


Berminat menjadi ahli ShakleeMenjadi ahli Shaklee sebenarnya tak la sesusah mana pun.. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points. Lepas kumpul points, dapat CASH BACK! 

Nak berbisnes dengan Shaklee pun boleh atau nak makan sendiri pun boleh. Takde halangan. Sebab sekali dah terjebak dengan Shaklee, korang akan terus jatuh cinta dengan keberkesanan dan mutu produk yang Shaklee ada. Tapi, sayangla kalau beli banyak tapi tak berminat nak jadi ahli. Lagi untung berganda sebab penjimatan membeli semasa menjadi ahli lagi berganda ganda.






Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli Shaklee?



Ada 2 cara untuk menjadi ahli Shaklee : mendapat keahlian percuma + cash back atau bayar yuran keahlian yang sangat murah. Pilihan di tangan anda! :)



Perlu ke nak maintain point setiap bulan?

Kalau korang beli produk Shaklee untuk kegunaan sendiri, tak perlu nak risau tentang point. Yang perlu dirisaukan bila nak berbisnes secara serius dengan Shaklee dan semestinya kena maintain point tertentu untuk dapatkan beberapa keistimewaan. Setakat nak share dngan keluarga, kawan kawan memang takde masalah untuk tidak menjaga point. Dan kalau mereka berminat nak beli, bole je gunakan ID korang untuk dapatkan penjimatan 25% daripada harga retail.


Macam mana nak order barang dari Shaklee?

Yang ni paling sya suka. Mula mula nak berjinak dengan supplement, memang tercari cari supplement yang tak perlukan kita pergi membeli kat luar. Kan best kalau hanya klik klik kat online then terus dapat barang.
Dan bila jumpa Shaklee, yes Shaklee is the way! 
Korang boleh je order secara online ke dalam website Shaklee. Tunggu dalam 3-5 hari waktu bekerja,tuptup barang dah sampai depan pintu rumah. Paling awal barang akan sampai adalah dalam masa 2 hari. Semuanya terjamin selamat!



Tak pandai nak berbisnes, nak bercakap depan orang dan tak tahu pasal marketing. Macam mana?

Tak perlu risau pasal ni. Memang Shaklee tak memerlukan kita untuk berhadapan dengan orang sebab Shaklee ni bukannya bisnes untuk tarik orang beli dengan kita, nak kena pujuk orang secara berhadapan, ataupun kena promote macam kat pasar malam tu . No..no..no..
Semuanya hanya online belaka..


Dan jangan risau pasal marketing dan lain lain perkara, sebabnya pemilihan Upline yang betul memang mempengaruhi keyakinan kita untuk berbisnes. Group sya memang aktif disebabkan  adanya guideline yang tepat oleh Uplines dan banyak info info best yang diberikan untuk pengetahuan bersama. Group besar kami bukan saja aktif tapi juga mempunyai semangat tolong menolong yang sangat 'Thumbs up'!Banyak yang boleh belajar kalau korang memilih Upline yang tepat! Kami juga ada megadakan Online coaching ( melalui laptop, smartphone atau tablet) untuk memberikan tips tips dalam menggunakan social networks ataupun cara berblogging dengan berkesan serta banyak lagi. Tak perlu nak pergi ke kelas untuk belajar tau. Jimat masa!

Kalau nak bisnes,perlu ke simpan stok?

Kalau betul betul berminat nak berbisnes, jangan risau pasal nak menyimpan stok 1 almari.
Shaklee ni mudah. Bila customer dah confirm nak beli dan dah transfer duit, just order saja secara online. Dalam masa 2-3 hari waktu bekerja, Customer dah dapat barang di depan pintu rumah je. 


In case bisnes dah masyuk dengan bonus yang melimpah ruah, korang boleh buat stok untuk membuat Cash On Delivery pada customer yang tinggal berdekatan.

Tapi yang penting, tak perlu risau untuk menyimpan stok dan memenuhkan almari yang ada kat rumah tu. :)


Apa bestnya Produk Shaklee ni?

Semua produk Shaklee tak ada parabens, triklosan, phthalates, natrium lauril sulfat dan banyak lagi bahan kimia lain.
Halal dari Islamic Service of America dan juga antara badan yang diiktiraf oleh JAKIM.
Tiada pewarna, tiada pemanis tiruan, tiada lemak haiwan dan tiada perisa.



  • TIDAK Mengandungi Paraben
  • TIDAK Mengandungi Triklosan
  • TIDAK Mengandungi Phthalates
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
  • TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK Mengandungi Glikol
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
  • TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK Mengandungi Ammonia
  • TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK Mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK Mengandungi Toulene
  • TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
  • TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
  • TIDAK Mengandungi Pewarna
  • TIDAK Mengandungi Lemak Trans
  • TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
  • TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang


Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?


  • Boleh membeli produk dengan harga ahli yang jauh lebih rendah (20-25% dari harga biasa)
  • Boleh mengumpul point atau UV untuk mendapatkan cash back atau tunai 
  • Tak perlukan downline. Boleh bergerak sendiri.Tapi kalau nak downline pun, boleh je. Boleh bergerak bersama sama untuk dapatkan income.
  • Ada online coaching untuk tambahkan ilmu bisnes dan ilmu online jika  serius nak berbisnes dalam Shaklee.
  • Ada 3 C : Cash, car & Convention untuk ahli yang dapat mencapai target yang ditetapkan.


Sekira berminat, boleh hubungi Sya untuk penerangan lanjut, macam macam ada dengan Shaklee kalau anda sangat sangat serius nak berbisnes...


Whatsapp : 014-6342040



You Might Also Like

20 Pengomen

  1. assalam dear,

    nice blog awk :)

    http://nutrisihatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jom join shaklee sekarang.Sangat2 berbaloi.Insyaallah.

    http://aizashoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Byk kelebihan jd ahli ni, rugi kalau x join..:-) jom singgah ke blog saya...:-)

    http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  4. Memang best join shaklee. ....anda bila lagi. ..jom join skg...
    Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Byk sgt benefit join shaklee ni.. ;)
    Jemput singgah blog sy
    http://wanhafizahakima.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua yang telah sign up keahlian!!!

    http://nadasihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. macam-macam faedah yang kita boleh dapat dengan join ahli shaklee..
    http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. bestnya jadi ahli....mcm2 benefit

    peminatvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Memang berbaloi-baloi jadi ahli shaklee ni. Jom join sekarang!
    http://mamairfanauni.blogspot.com/2014/07/jadi-ahli-shaklee-boleh-dapat-bonus-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  10. Macam2 keterujaan semenjak join members Shaklee ni.. x menyesal..
    http://zarahealthylife.blogspot.com/2014/06/kenapa-saya-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  11. syoknya join shaklee!! tgu apa lagi!
    nak join jommmm
    http://huntvitamin.blogspot.com/2014/04/part-time-full-time-dgn-shaklee.html

    ReplyDelete

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::