TIPS CANTIK : CARA MEKAP MATA URBAN DECAY NAKED 3

9:00 PM


Cara Makeup Mata dari beginner yang dia ambil c & p kat Google :)
------------------------------------------------------------------------------------------

Setiap wanita memang suka berhias. Nak nampak cantik dan confident.

Cuma ada yang suka pakai bedak kompak sahaja ataupun just oles gincu di bibir.Siap!

Ada yang yo yo oo je berhias dengan segala mekap bagai termasuklah bergincu, hiasan mata, pemerah pipi, lenttikkan bulu mata, shading, hightlight dan bla bla bla..


Ihsan dari Pak Google



Ihsan dari Pak google


Korang jenis yang macam mana?

Sya suka pakai biasa biasa je kalau ke ofis. Pelembap muka, bedak kompak, lip balm, & gincu. Thats all! :)


Ihsan dari Pak google

Cuma, bila hangout dengan suami or adik adik, time rajin akan sapu eyeliner ataupun eyeshadow. Ada masa siap pakai blusher lagi. Tapi, sekarang ni sya selesa pakai bedak highlight je konon2 nak ala2 mcam pakai blusher pink tuu...heheh. Main belasah jeee..

Sejak diperkenalkan dengan URBAN DECAY Naked 3, sya dah jatuh hati. Pakai itu sahaja dah cukup tanpa eyeliner untuk cepat dan simple.


Ihan dari Pak Google. Credit to owner

Ihsan dari Pak Google

ihsan dari Pak Google


Jum jengah cara makeup mata menggunakan Naked 3!



Ihsan dari PAk Google




Ihsan dari Pak Google


Cara pakai eye shadow naked 3

Shades dalam Naked 3


Tutorials Naked 3



Meh layan Pictorial  plak..


Ihsan dari PAk Google

Ihsan dari Pak Google

Ihsan dari Pak google

Ihsan dari Pak Google

Ihsan dari Pak google

Ihsan dari pak Google

Ihsan dari Pak google

Ihsan dari PAk Google


Amacam? Tapi, bila adik sya ada Naked 2, tetiba macam fall in love pulak..

Naked 2 pun cantik!!! Ohmyyy...


You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::