CARA BELI SHAKLEE GUNA KAD KREDIT ATAU DEBIT MELALUI ESELL

9:00 PM


Buat julung kalinya,  pengguna Shaklee akhirnya dah boleh membeli sebarang produk Shaklee menerusi Kad Kredit ataupun kad Debit melalui Esell.

Best kan? Klik klik je dan terus sampai ke depan pintu rumah. Mudah dan menjimatkan masa!

Pengguna Shaklee hanya perlu menekan link yang diberikan dan boleh terus buat pembelian supplement Shaklee jika ada kad kredit ataupun kad debit. Tentukan produk dan kuantiti dan selepas tu dah boleh masukkan maklumat kad debit dan kredit. Siap!


CARA CARA PEMBELIAN DENGAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT DAN KAD DEBIT


Klik link yang diberikan terlebih dahulu dan ikut langkah dibawah :

Contoh melalui Blog :




  Klik gambar untuk pesanan dan langkah seterusnya..


Contoh melalui Facebook :


Hanya perlu klik link di bawah



Seterusnya ikut je steps macam kat bawah ni :










Siap!

Lepas tu, pengguna Shaklee kena tunggu code yang akan dihantar ke henset dan jangan lupa  letakkan code yang diberikan dan settle!!



Selamat bershopping yea!!



Whatsapp 014-6342040

You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::